Because we care!

Hairdressers Without Borders

Hairdressers Without Borders is een non-profit organisatie met educatie als doelstelling. Ze inspireren en trainen mensen in Azië binnen het kappersvak. Door hun inzet groeien deze mensen in hun zelfvertrouwen en zorgen ze voor kansen om hun leven te veranderen.

Onze bijdrage in 2018: 24 oefenhoofden lange haren, 24 statieven en transportkosten

Onze bijdrage in 2019: 20 oefenhoofden lange haren, 20 oefenhoofden massief, 20 statieven en transportkosten

 

Meer weten? Klik hier voor de website

 

 

VZW Humain

Vzw Humain strijdt voor (basis)mensenrechten & biedt humanitaire bijstand voor mensen in nood. Om hun werk te ondersteunen heeft Pivot Point al enkele leveringen van hulpgoederen in de vluchtelingenkampen kunnen realiseren. Shampoo, zeep, conditioner, het is er meer dan nodig!

Bedankt Eugène Perma

Bedankt Anhairco

Bedankt Carin Haircosmetics

Bedankt vzw Humain

Onze bijdrage in 2018: € 3.430

 

Meer weten? Klik hier voor de website.

 

Brothers & Beards

Een knipbeurt behoort niet tot de eerste levensbehoefte van een vluchteling, vooral niet als je maanden en soms jaren in een kamp woont en alles achter hebt moeten laten. De vluchtelingen in Lesbos leven in barre omstandigheden, zo is er bijvoorbeeld kamp Moira die is ingericht op 2.500 mensen maar waar 9.000 volwassenen en kinderen verblijven die geen kant op kunnen en (haast) niks hebben. Het aantal vluchtelingen blijft dagelijks groeien.

Kun je je voorstellen hoe het is om zo te ‘leven’? Wij hebben geen idee maar hebben er wel een beeld bij. De hulporganisatie Because We Carry is onder de naam 'Brothers & Beards' gestart met het aanbieden van knipbeurten in campus Kara Tepe en heeft laten weten dat er behoefte is aan een vaste barbershop en opleiding. Daarom gaan Barbersociety, samen met creatief bureau Maak en WieWatHaar van 14 t/m 18 november 2018 naar Lesbos om zoveel mogelijk tot stand te brengen. Een plek waar mannen en jongens even hun ellende opzij kunnen schuiven en zich ‘mens’ kunnen voelen. Een lichtpuntje in hun uitzichtloze situatie.

 

Onze bijdrage in 2018: 14 heren oefenhoofden, 14 klemmen/standaards en transportkosten

 

Meer weten? Klik hier voor de website.

Lang haar Basic
€ 430,00excl. BTW
Knippen Basic
€ 990,00excl. BTW
Knippen Heren
€ 750,00excl. BTW